Vakbarát, akadálymentesített verzió

GERBER TRANS

Az Ön kosara üres
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres

Adatvédelmi nyilatkozat

Nyitólap » Adatvédelmi nyilatkozat

Nyilatkozat a személyes adatok kezeléséről

1. Általános tudnivalók

A honlap felelős adatkezelője a Gerber Trans Kft. (7700 Mohács, Tomori utca 3.), a honlap üzemeltetéséhez adatfeldolgozót nem vesz igénybe. A cég tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat a cég elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban általános tevékenységének fejlesztéséhez használja fel.

2. Személyes adatok gondozása, biztonság

Az adatkezelő kizárólag a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat kezeli, amire a hatályos magyar jogszabályok* feljogosítják: a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer adatai, valamint a felhasználó IP címe. A Gerber Trans Kft. nem alkalmaz a honlap látogatása után is a látogató számítógépén maradó, vagy harmadik fél által elhelyezett cookie-kat, webpoloskákat vagy más, a látogatók szokásait követő eszközöket, megoldásokat. Az adatok kezelésének célja kizárólag a szolgáltatás technikai biztosítása. Az adatokból a rendszer statisztikai adatokat generál. Az adatokat ezen felül semmilyen célra nem használják fel, harmadik személy nem szerezhet tudomást róluk. Saját adataiba bárki betekintést kérhet, szükség esetén kérheti azok módosítását vagy törlését.

3. Hírlevél, hibabejelentés, információ

A Gerber Trans Kft. a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A hírlevél-listáról bármikor le lehet jelentkezni. Bármilyen problémával kapcsolatban az info@gerbertrans.hu, illetve további tájékoztatásért a cég az alábbi email címen várja megrendelőinek jelzését: gerbertrans@mail.datanet.hu.

4. Egyéb

A cég honlapjáról elérhető további honlapok adatkezeléséről külön adatvédelmi nyilatkozatok szólnak, azokért a cég felelősséget nem vállal.

További tájékoztatásért forduljon a Gerber Trans Kft. munkatársaihoz bizalommal, kérdéseinek megválaszolásában készséggel állnak rendelkezésére.

*
2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról,
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

Kategóriák

Budapest Bank Kártya elfogadó Visa cert Budapest Bank Kártya elfogadóható kártyák - Visa, MasterCard